4 ντομάτες φρέσκες
λίγο πελτέ
2 κρεμύδια
1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
1/2 κιλό γαρίδες μεγάλες
Εκτέλεση
Λιώνουμε τις ντομάτες, το κρεμύδι και τον πελτέ.
Βράζουμε τη σάλτσα και τοποθετούμε τις γαρίδες μέσα για 10 λεπτά.
Αδειάζουμε τη σάλτσα με τις γαρίδες στη γάστρα και τοποθετούμε μέσα τα μακαρόνια.
Ρίχνουμε από πάνω το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε στο φούρνο για 1 ώρα περίπου.
Με τον ίδιο τρόπο κάνουμε και αστακομακαρονάδα.