2 μπουτάκια αρνίσια
2 κιλά πατάτες ή και περισσότερες
αλάτι -πιπέρι
δενδρολίβανο,λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα μπουτάκια και τα αλατοπιπερόνουμε.
Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια κύβου ή μακρόστενες και τις αλατοπιπερόνουμε.
Τοποθετούμε τις πατάτες κυκλικά στο σκεύος.
Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο όλο μας το φαγητό.Τοποθετούμε το δενδρολίβανο.
Επειδή το αρνάκι θα βγάλει τα δικά του υγρά ,καλό είναι να μην προσθέσουμε νερό.Αν θέλετε να έχετε λίγο ζουμάκι παραπάνω, βάλτε 1 κρασοπότηρο νεράκι