Σ. ΡΕΝΤΖΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΑ

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ


Προφίλ

Η βιοτεχνία Σ.Ρέντζος κατασκευάζει κεραμεικά είδη με παράδοση που συνεχίζεται για πάνω από 3 γενιές αγγειοπλαστών.Στις εκγαταστάσεις της βιοτεχνίας στον Αγ. Στέφανο Αττικής παράγονται κεραμεικά σκεύη,διακοσμητικά κεραμεικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου,παραδοσιακά μαγειρικά σκέυη,είδη για τον κήπο αλλά και ποικιλία από κεραμεικά με διαστάσεις και χρήσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Παραδοσιακά Χειροποίητα Σκεύη

Τα χειροποίητα πυρίμαχα σκεύη κατάλληλα για ξυλόφουρνο,ηλεκτρικό φούρνο,γκάζι και τζάκι κάνουν το μαγείρεμά υγιεινό, με παραδοσιακό τρόπο, χωρίς να λερώνουν το φούρνο, εγκλωβίζοντας όλες τις γεύσεις και τις ουσίες μέσα στο σκεύος.

Κεραμεικά για τον κήπο

Μεγάλη ποικιλία από γλάστρες και κιούπια σε διάφορες διαστάσεις και αποχρώσεις μπορούν να διακοσμήσουν το κήπο. Γλάστρες σμαλτωμένες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με χεράκια και σκαστό σμάλτο ή κανάτες για φύτεμα είναι μερικά από τα κεραμεικά που θα βρείτε ανάμεσα στα προϊόντα μας.

Διάφορα Διακοσμητικά

Πλήθος διακοσμητικών ειδών κεραμοποιίας όπως Κηροπήγια, Σετ Τσαγιού ή Καφέ, Διακοσμητικές πιατέλες με σχέδιο, Χειροποίητα διακοσμητικά τοίχου, Διακοσμητικά για κεριά και φωτιστικά αλλά και κίονες για κατασκευή τραπεζιών και πάγκων συνθέτουν τη γκάμα των προϊόντων της βιοτεχνίας.